nieuws

Vandaag begint beurs Bouw Vak Zuid in Eindhoven

bouwbreed Premium

Van vandaag tot en met 23 november wordt in beursgebouw Eindhoven de beurs Bouw Vak Zuid gehouden.

Er zijn in totaal ruim 85 deelnemers, waaronder aannemingsbedrijven, bouwmaterialenhandelaren, CVK, Vebidak, en het Scholingsfonds voor het Bouwbedrijf. Donderdag 23 november vanaf 2 uur wordt een symposium gehouden met als onderwerp Duurzaam bouwen in de praktijk. Dagvoorzitter is ir. J.A. Th. van der Laan van het Architectenbureau ir. Jaap van der Laan. Hij is voorzitter van VIBA-Expo in ‘s-Hertogenbosch. Sprekers zijn mevrouw ir. J. Hamer, milieu coordinator bij Lerou en Partners Architectenbureaus in Venray en Den Bosch over ‘Duurzaam ontwerpen’, ing. A.M.H.M.A. Claessens van CVK over ‘Bouwen met kalkzandsteen’, de heer Jac. J. Coopmans, directeur van Coopmans Bouw over ‘De ontwikkeling en uitvoering van duurzame woningbouw’ en mevrouw drs. N. Geerars, poleider van de gemeente Helmond, over ‘Duurzaam plannen en bouwen in plan Akkers in Helmond’. De beurs is vandaag, woensdag en donderdag geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Reageer op dit artikel