nieuws

IGBI houdt middag over informatie-technologie en bouw

bouwbreed

Op 30 november houdt de Initiatiefgroep Bouwinformatica (IGBI) een bijeenkomst in het Uneto-innovatiecentrum te Zoetermeer. Het onderwerp van de bijeenkomst, die ’s middags plaatsvindt, is ‘bouwen met informatietechnologie’.

Ing. L. Toepoel van de TU Delft houdt een lezing over uitwisseling van poinformatie, ir. R.J.B. Reefman spreekt over de verlaging van faalkosten in de bouw, K. Woestenenk van de Stabu geeft een toelichting op het gebouwmodel en ir. D.H.J. van der Woude van de Vereniging Bouwen Nieuwe Stijl spreekt over informatietechnologie als rode draad in het huisvestingsproces. De bijeenkomst wordt afgesloten met een discussie.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij de IGBI te Zoetermeer, telefoon 079-3250650.

Reageer op dit artikel