nieuws

Gesponsord bouwen

bouwbreed Premium

Als wij voorzitter ing. M.A. Kozel van de NVOB-afdeling Den Haag moeten geloven zal het op termijn met de meeste bouwbedrijven gedaan zijn.

Invallend voor de zieke voorzitter ing. J.J. Bokhoven van het gewest Zuid-Holland vroeg hij zich op de ledenvergadering hardop af hoe het bouwbedrijf nog winst zou ke blijven maken. Volgens hem is de economische ontwikkeling van bouwbedrijven gediend bij rust op het front van de regelgeving.

Letterlijk vroeg hij zich af: “Hoe zijn zaken als ‘subsidieloos bouwen’, ‘duurzaam bouwen’, en de eisen, die het Bouwbesluit stelt, te verenigingen, teneinde toch nog een betaalbaar eindprodukt tot stand te (ke) brengen, zonder dat dit ten koste gaat van het voortbestaan van de voor het bedrijf zo broodnodige winst? Het is toch niet de bedoeling, dat wij de sponsor worden van ons eigen bouwprodukt!”

Reageer op dit artikel