nieuws

Belgische bouw stelt zich voor in Den Haag

bouwbreed

Een dwarsdoorsnede van de Belgische bouwbedrijven stelt zich op 30 november tussen negen en vijf uur voor in het Promenade Hotel in Den Haag. Bij elkaar gaat het om 15 ondernemingen varirend van Jan de Nul uit Hofstade-Aalst met 1200 werknemers tot Queenplanks uit Bazel, een klein plaatsje in Belgie, met 10 werknemers. Voor de organisatie van het treffen tekent de handelsafdeling van de Belgische ambassade. De presentatie is bedoeld voor het stimuleren van grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederlandse- en Vlaamse bedrijven.

Het gaat hierbij onder meer om aannemers, opdrachtgevers, projectontwikkelaars en adviseurs. Gegadigden ke vooraf gesprekstijd reserveren met de bezoekende bedrijven. Toegang tot de presentatie vindt uitsluitend op inschrijving plaats. Nadere inlichtingen verstrekt de handelsafdeling van de Belgische ambassade via telefoon 070-3469407 en fax 070-3621962.

Reageer op dit artikel