nieuws

Akzo Nobel vestiging Wapenveld krimpt in

bouwbreed Premium

Akzo Nobel heeft een reorganisatie aangekondigd van zijn coatingsvestiging in Wapenveld. Daar zijn nu nog ontwikkelings- en produktie-afdelingen gevestigd en commerciele afdelingen voor staalbeschermingsprodukten, wegenverven en jachtlakken. Het ligt in de bedoeling dat de vestiging zich uitsluitend op de produktie gaat richten. Andere activiteiten worden met andere coatingsonderdelen geintegreerd.

De reorganisatie heeft betrekking op 85 arbeidsplaatsen. Dertig daarvan zullen door overplaatsing naar andere coatingsvestigingen gehandhaafd ke blijven. Ongeveer 55 arbeidsplaatsen komen te vervallen. In samenwerking met vakbonden zal een sociaal plan worden opgesteld. Er zal zoveel mogelijk worden gestreefd naar herplaatsing van deze medewerkers binnen het concern.

De reorganisatie moet in januari 1998 zijn afgerond.

Reageer op dit artikel