nieuws

PvdA-er reageert op advertentie NWR/NCIV met eigen advertentie

bouwbreed Premium

Een opmerkelijke actie was het van de Nationale Woningraad en het NCIV. Een hele pagina van de Volkskrant hadden ze gehuurd, om zich in een open brief teweer te stellen tegen de in hun ogen onjuiste beweringen en al te kritische uitlatingen van PvdA-woordvoerder Adri Duivesteijn over de corporatiesector.

Duivesteijn zou Duivesteijn niet zijn als hij geen passende reactie zou hebben verzonnen. Dit weekeinde kon in de Mini-advertentiekolommen van Het Parool, Trouw en de Volkskrant de volgende advertentie worden gelezen: ‘Aan de directie van NWR/NCIV. Helaas ontbreken mij de financiele reserves om uw brief op gelijke wijze te beantwoorden. Maar ik verzeker u dat ik in het volkshuisvestingsdebat in de Tweede Kamer op 11 oktober aanstaande op uitgebreide wijze zal ingaan waarom aan de kern van mijn kritiek voorbij is gegaan.”

Reageer op dit artikel