nieuws

Folder European Coil Coating Association

bouwbreed Premium

In een kleurrijke folder geeft European Coil Coating Association een overzicht van wat er allemaal mogelijk is met op de lopende band gecoate metalen beplatingen aan woningen en gebouwen. Het gaat hierbij om gevelbeplatingen in vele vormen en kleuren alsmede dakbedekkingen van metaal in de vorm van dakpannen of golfplaten. Ook dakgoten en hemelwaterafvoeren alsmede raamprofielen behoren tot het leveringsprogramma van het bedrijf. De voordelen van de bekledingen zijn velerlei.

Het materiaal is mede door de coating duurzaam, is gemakkelijk en snel aan te brengen en biedt oneindig veel mogelijkheden in kleur en glansgraad. De brandwerendheid is hoog het is slag- en krasvast en het materiaal vergt behalve schoonmaken, zo goed als geen onderhoud.

Reageer op dit artikel