nieuws

Portugese bedrijven zoeken buitenlandse handelspartners

bouwbreed Premium

De Europese Commissie ter ondersteuning van het MKB houdt op 24 en 25 november een bedrijvencontactbijeenkomst in Lissabon. De ruim 400 Portugese ondernemingen die daar de bezoekende bedrijfsvertegenwoordigers uit meer dan vijftig landen zullen ontvangen zijn op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden als fabricage-overeenkomsten, toelevering, distributieovereenkomsten, technologieoverdracht, joint ventures etc. Onder meer gaat het de Portugese ondernemers om vertegenwoordigers van bedrijven in elektrotechniek en elektronia, metaalbewerking, machines, meubelen, hout en kurk, kunststofprodukten, diensten en handel. Deelname aan deze ‘Europartenariat Portugal’ zoals deze activiteit wordt genoemd is gratis.

Deelnemers betalen alleen reis- en verblijfkosten. Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering in Den Haag (tel. 070-3441544) houdt op 11 oktober in Utrecht er een voorlichtingsbijeenkomst voor.

Reageer op dit artikel