nieuws

Keramische schijven van kranen voorzien van koolstoflaag

bouwbreed Premium

Grohe heeft zijn GroheArt-programma uitgebreid met de luxe serie tweegreepsmengkranen Sentosa. Deze serie is uitgerust met Carbodur bovendelen. Dit zijn bovendelen met keramische schijven, die zijn voorzien van een laagje koolstof (carbon). Deze laag heeft een hardheidsgraad die nagenoeg gelijk is aan die van diamant. Juist deze laag garandeert een duurzaam gebruik van de kranen.

Ook het ontwerp van de kranen mag er wezen. Niet voor niets heeft het ontwerp van het ‘Industrie Forum Hannover’ het IF-zegel voor goed ontwerp 1995 verworven.

Praktisch is voorts dat de eengatsmengkranen van dit merk voor de badkamer en de keuken zijn voorzien van flexibele aansluitslangen. Daardoor is het monteren van de kranen eenvoudig. De Sentosa zijn door Grohe Nederland BV te Zoetermeer te leveren in de uitvoeringen chroom, wit, chroom-goud en wit-goud.

Reageer op dit artikel