nieuws

Eenvoudig verplaatsen van 210-liter vaten

bouwbreed Premium

Het verplaatsen van standaard 210 liter stalen vaten wordt een stuk eenvoudiger met een nieuwe serie hijsmaterialen welke geintroduceerd worden door Inter Product BV uit Driebergen. Indien het noodzakelijk is om het vat absoluut vertikaal te houden tijdens het hijsen of verplaatsen, biedt de IPDV vertikale klem een goede oplossing. Het sluiten en openen van de klem kan met een hand worden uitgevoerd. Klemmen uit deze serie zijn voorzien van een hijsoog voor ophanging aan een kettingleng.

Over het algemeen worden deze klemmen per stuk gebruikt, echter met behulp van een evenaar ke meerdere klemmen tegelijk gebruikt worden ten behoeve van bijv. het laden en lossen van containers.

De IPHD is een horizontale klem die, net als het model IPDV, is uitgerust met een hijsoog. Deze vaten-hijsklem is vergrendeld in de open positie en wordt gesloten door de lever naar boven te trekken.

De WLL (Working Load Limit) van elk model is 500 kg. Iedere klem wordt op tweemaal de WLL getest en wordt geleverd met twee jaar garantie, een testcertificaat van de fabrikant en een CE-verklaring.

De nieuwe hijsklemmen van Inter Product BV uit Driebergen zijn ontwikkeld voor het verplaatsen c.q. hijsen van standaard stalen vaten met een inhoud van 210 liter.

Reageer op dit artikel