nieuws

Campagne winterschilder begint in de Bijenkorf

bouwbreed Premium

Dit jaar krijgt de winterschildercampagne – een korting van f. 75 per man per dag op binnenschilderwerk – een andere start dan anders.

Van 7 tot en met 10 september zal in alle zes filialen van de Bijenkorf de Kleur- en Interieurshow gehouden. Deze show moet de consument een beeld geven van het vakmanschap van de schilder. Daarbij gaat het met name om klassieke decoratietechnieken die op steeds grotere schaal terugkomen in moderne interieurs. Er zullen onder meer demonstraties worden gegeven van marmeren, sjabloneren, houten, sponsen, vergulden en het combineren van kleuren. De show is onderdeel van een presentatie van actuele meubelontwerpen en interieurideeen van het warenhuis. De premieperiode van de winterschildercampagne duurt komend winterseizoen 17 weken, van 6 november tot 15 december en van 8 januari tot 22 maart. Voor particuliere opdrachtgevers komt dit jaar ook onderhoudsschilderwerk in gesloten portieken en gemeenschappelijke trappenhuizen en bijbehorende bergingen in aanmerking voor de premie.

Reageer op dit artikel