nieuws

Naamplaat ziet resultaat stijgen

bouwbreed

De Naamplaat, producent van verkeersborden en membraanschakelaars, zag het resultaat in 1994 stijgen van f. 0,95 miljoen tot f. 1,1 miljoen. De 67 werknemers waren goed voor een omzet van f. 13,1 miljoen (1993: f. 12,7 miljoen.

De Naamplaat is redelijk optimistisch. Omzet en resultaat gaan in het lopende boekjaar iets omhoog, zo verwacht de directie. In het eerste kwartaal van 1995 was de orderontvangst voor membraamschakelaars en naamplaten aanzienlijk hoger dan in dezelfde periode van het jaar ervoor.

Bij de afdeling bewegwijzering ‘ De Naamplaat produceert bijvoorbeeld de ANWB-borden ‘ daalde de orderontvangst. De Naamplaat werd opgericht in 1947. De belangrijkste vestiging staat in Hardenberg. Ongeveer 22 procent van de omzet gaat naar het buitenland.

Reageer op dit artikel