nieuws

Huiszoeking vanwege failliet bouwbedrijf

bouwbreed Premium

De Maastrichtse justitie heeft huiszoekingen laten verrichten in de woning en in de kantoren van advocaat mr. G. Winters in Heerlen en Roermond. Dit heeft persofficier van justitie mr. J. Nabben meegedeeld. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De huiszoekingen vonden, aldus mr. Nabben, plaats in verband met een al geruime tijd durend onderzoek door het Interregionaal Recherche Team Zuid-Nederland naar onder meer het faillissement van bouwbedrijf Diederen in Geleen waarvan mr. Winters commissaris was. Justitie gaat na of bij de afwikkeling van dit faillissement fraude is gepleegd en of er sprake is geweest van het witwassen van zwart geld. Bij het onderzoek wordt ook de Nijmeegse beleggingsmaatschappij BBM, waarvan mr. Winters onder meer aandeelhouder was, betrokken.

Reageer op dit artikel