nieuws

Draagbare 20 liter dwangmenger

bouwbreed

Technisch Handels- en Adviesbureau M.E.F.de Loof te Rotterdam heeft de import gekregen van een nieuwe draagbare dwangmenger geproduceerd door de Zweedse fabrikant ABS.

De dwangmenger is een kleine handige en effectieve menger voor het eenvoudig aanmaken van kleine hoeveelheden egalisatiepasta, vloer-, voeg-, metsel- en stukadoorspecie. Hierdoor is deze dwangmenger uitstekend geschikt voor kleine werken, maar ook voor grote poen waar op verschillende locaties gewerkt dient te worden.

De ABS-menger wordt geleverd met twee emmers van 20 liter, zodat er gemengd kan worden terwijl de inhoud van de eerste emmer verwerkt wordt. De menger zorgt voor een gelijkmatige en gelijke consistentie van het mengsel, ongeacht welke mortel wordt gebruikt.

De ABS dwangmenger wordt in drie verschillende uitvoeringen geleverd, te weten: type 811-1 van 220V/0,37 kW, type 811 van 220V/0,37 kW met timer en type 813 van 380V/0,37 kW/3 fasen. Het gewicht van de mengers bedraagt in alle uitvoeringen 28 kg.

Behalve genoemde dwangmengers zullen zeer binnenkort ook andere ABS produkten, zoals mengpompen, schuurmachines en diverse mortelprodukten door de Looff te leveren zijn.

Slechts 28 kg weegt de nieuwe dwangmenger van het Zweedse bedrijf ABS zodat deze eenvoudig met iedere personenwagen vervoerd kan worden.

Reageer op dit artikel