nieuws

Voortaan elk jaar internationale bouwbeurs in Indonesie

bouwbreed Premium

De internationale bouwbeurs Building and Construction Indonesia vindt met ingang van 1995 elk jaar plaats. Tot nog toe werd het evenement eens in de twee jaar gehouden. Volgens de organisatoren is er zoveel belangstelling voor de beurs, dat het geen probleem is om elk jaar voldoende exposanten bijeen te krijgen.

Building and Construction Indonesia vindt dit jaar plaats van 5 tot 9 september. Vorig jaar waren er 562 deelnemers uit 25 landen, waaronder Nederland. Tegelijk met de beurs vindt de tweede internationale expositie voor marmer en graniet plaats, Marnle and Granite Indonesia ’95. Beide beurzen worden gehouden in Jakarta.

Informatie is te verkrijgen bij Overseas Exhibition Services Ltd te Londen, telefoon 0044 71 4861951.

Reageer op dit artikel