nieuws

Speelstad Oranje bouwt overdekte picknickplaats

bouwbreed Premium

Pretpark Speelstad Oranje in het Drentse Oranje is begonnen met de bouw van een overdekte picknickplaats voor 800 mensen. De 5000 bezoekers die het speelterrein voor jong en oud op topdagen aandoen, hebben nu nog onvoldoende ruimte hun eigen meegebrachte etenswaren rustig zittend te nuttigen.

De nieuw te bouwen hal van Speelstad Oranje – die grotendeels is ondergebracht in een voormalig aardappelzetmeelfabriek – heeft een oppervlakte van 1000 m2. Daarin komen een groot aantal picknick-tafels en -banken. Met veel dag- en kunstlicht, kunstgras op de vloer en plantenbakken wordt getracht de sfeer van het buiten eten te benaderen.

De bouw wordt in eigen beheer door eigenaar de Van der Most Beheer uit Slagharen uitgevoerd. Het bouwbureau van het bedrijf is ook verantwoordelijk voor het ontwerp. Het streven is de hal voor de zomer in gebruik te nemen.

Reageer op dit artikel