nieuws

Smals Beheer Herten neemt Geluk over

bouwbreed

Smals Beheer BV te Herten en de aandeelhouders van BV v/h Firma C. en J.J. Geluk te Doetinchem hebben overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Aannemingsbedrijf Geluk te Doetinchem.

Smals krijgt door de overname de beschikking over modern materieel en een grote know-how met betrekking tot bagger- en aannemingswerken. De vooraanstaande bouwgrondstoffenproducent in Nederland en Belgie heeft een jaarproductie van meer dan zes miljoen ton.

De activiteiten richten zich verder onder meer op poontwikkeling in combinatie met ontgrondingen en exploitatie van het Roermondse recreatiepark Marina Oolderhuuske. Het personeelsbestand van de total Smals Groep komt door deze overname op circa 200 medewerkers.

Gelijktijdig dragen C. Geluk en J.J. Geluk de leiding over aan J.J. Geluk jr. Geluk zal als zelfstandige onderneming binnen de Smals groep blijven opereren.

Reageer op dit artikel