nieuws

Opleidingen ‘heftruck besturen’ gebundeld

bouwbreed

Het opleidingsinstituut SBC in Zwijndrecht gaat met Blom Logistiek Opleidingscentrum in Etten-Leur cursussen ‘Heftruck besturen’ verzorgen. De samenwerking tussen beide ondernemingen werd onlangs ondertekend door mevrouw J. Monker en de heer M.A. Blom.

Zowel SBC als Blom verzorgden de cursussen reeds tientallen jaren in eigen beheer. De opleidingen zullen op verschillende plaatsen door heel Nederland worden gehouden voor bedrijven en individuele deelnemers en ke ook op het bedrijf zelf worden verzorgd.

SBC en Blom leiden op voor het EVL certificaat of voor het Elsevier Opleidingen certificaat.

Een onafhankelijke examencommissie is belast met de bewaking van de kwaliteit en de uitvoering van de examens. In de trainingen wordt aandacht besteed aan het beheersen van het voertuig en de last. Aan de orde komen bovendien onderwerpen zoals, veiligheid, onderhoud en techniek van het voertuig.

Reageer op dit artikel