nieuws

Inschrijving voor Betonprijs 1995 geopend

bouwbreed Premium

De Betonvereniging en het ENCI-jubileumfonds hebben de inschrijving voor de Betonprijs 1995 geopend. In aanmerking komen bouwwerken, gebouwen of delen daarvan, waarin de eigenschappen van beton op een bijzondere manier tot uitdrukking komen. De poen moeten in gebruik zijn genomen tussen augustus 1993 en augustus 1995. De aanmelding voor de Betonprijs moet voor 15 augustus binnen zijn bij de Betonvereniging te Gouda.

Er worden prijzen uitgereikt in vier categorieen, namelijk woningbouw, utiliteitsbouw, bruggen en viaducten, en waterbouwkundige constructies. De inzendingen worden beoordeeld door een jury van zeven deskundigen onder voorzitterschap van prof.drs.ir. J.K. Vrijling, hoogleraar aan de TU Delft.

Aanmeldingsformulieren zijn te verkrijgen bij de Betonvereniging te Gouda, telefoon 01820-39233.

Reageer op dit artikel