nieuws

Domotica gelijktijdig met CIB-congres en vakbeurs Elektronics

bouwbreed Premium

In de tweede week van mei biedt de RAI in Amsterdam ook onderdak aan twee andere evenementen, die allebei raakvlakken hebben met de onderwerpen die tijdens Domotica aan de orde komen. Domotica 95 valt namelijk samen met het dertiende ‘International CIB World Building Congress’ en de vakbeurs ‘Electronics Amsterdam’.

De internationale bouwconferentie vindt plaats op 8 en 9 mei. Dit driejaarlijkse congres van de Conseil International du Batiment, een platform voor bouw-Onderzoekinstituten uit zeventig landen, wordt dit jaar georganiseerd door TNO Bouw. Het thema van het congres is ‘Research and technology development as an investment in the construction industry’. Deelnemers aan Domotica 95 ke ook een bezoek brengen aan de postersessie van het CIB-congres en de exposities van Electronics Amsterdam. Omgekeerd hebben de bezoekers van deze evenementen toegang tot de expositie van Domotica 95.

Reageer op dit artikel