nieuws

Arrestaties wegens zwendel met verontreinigd slib

bouwbreed

De politie heeft afgelopen weekeinde zeven mensen aangehouden op verdenking van zwendel met verontreinigd slib. Het betreft een van de directeuren van het composteringsbedrijf Rutte Recycling, de adjunct-directeur van Stassen Mest Recycling in Sittard, de bedrijfsleider van de Brunssumse vestiging van Rutte en vier medewerkers van dit bedrijf.

De drie leidinggevende functionarissen zijn nog ingesloten. De vier medewerkers zijn na verhoor vrijgelaten.

De verdachten die nog worden vastgehouden zouden volgens justitie leiding hebben gegeven aan zwendel met zuiveringsslib op grote schaal. Ook worden zij verdacht van valsheid in geschrifte en van het overtreden van vergunningsvoorschriften.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels