nieuws

Grootformaat kopieerapparaat kent geen opwarmtijd

bouwbreed Premium

De Oce 7050 is het eerste plain paper grootformaat kopieerapparaat zonder opwarmtijd. Het apparaat is bedoeld voor gebruikers die nu en dan een kopie willen maken. Op het moment dat het origineel wordt ingevoerd, is de Oce 7050 gereed voor gebruik. Het apparaat maakt weinig geluid, produceert weinig warmte en de emissie van ozon is zo gering, dat het toegepast kan worden in de directe omgeving van de werkplek. Alle soorten originelen zijn toe te passen, zowel transparante, samengestelde, doorzichtige als vage originelen. De kopieen worden gemaakt op gewoon papier, transparanten of polyester film.

Door Oce wordt veel aandacht besteed aan vermindering van de milieubelasting door de kopieerapparaten.

In verhouding tot de prestaties heeft de Oce 7050 een laag energiegebruik en weinig emissies. Er kan worden gekopieerd op chloorvrij papier en het fusersysteem bevat geen siliconenolie. De onderdelen zijn opnieuw te gebruiken, daarvoor heeft Oce een eigen fabriek voor recycling, waar gebruikte apparaten uiteen worden genomen. Er zijn vier uitvoeringen van de Oce 7050-serie, waarvan twee met handbediening en twee automatisch. Ze werken met rollen of met vakken voor A0- en A1-vellen.

Reageer op dit artikel