nieuws

Zweedse ramen en deuren voldoen aan Nederlandse normen

bouwbreed

Van Koeveringe importeert Zweedse kozijnen en deuren, die het bedrijf op de Bouwbeurs in Utrecht toont. De Traryd raamprodukten hebben het KOMO attest met certificaat waarin staat aangegeven dat ze voldoen aan de K-100 normering.

Dat wil zeggen dat ze zonder bezwaar aan de kust tot een hoogte van 100 meter zijn toe te passen. De Traryd vensters zijn door Handelsonderneming J.Koeveringe BV te Krabbendijke en Leeuwarden te leveren als uitzet-tuimelsysteem, dat na opening, 180o geheel buiten de gevel kan kantelen, zonder dat vitrage, horren en dergelijke behoeven worden weggehaald. Voorts heeft het bedrijf voordeuren van de Zweedse fabrikant Bor. Het zijn geisoleerde deuren voorzien van dubbel ingewerkte staalplaten tegen het kromtrekken en inbraak. Er zijn veel uitvoeringen van de deur. Er wordt een garantie op de deuren gegeven van 10 jaar tegen kromtrekken bij 4 mm. De Nederlandse norm is 8 mm, zodat deze deuren ruim binnen de norm vallen.

Reageer op dit artikel