nieuws

Losbladig systeem

bouwbreed

WTH Vloerverwarming BV Dordrecht heeft een losbladig systeem uitgegeven, waarin het bedrijf zijn vloer- en wandverwarmingssystemen behandelt. Er zijn duidelijke foto’s en tekeningen in opgenomen, gecombineerd met de nodige beschrijvingen. Ook de afzonderlijke onderdelen zoals de pomp en de kunststof buizen van het systeem zijn uitvoerig beschreven.

Voor de aansluiting van radiatoren, in geval van ketelverwarming, maakt het bedrijf ook gebruik van kunststof leidingen en het Thermolink aansluitsysteem. Dit is een verdelersysteem van aanvoer- en retourleidingen naar de diverse radiatoren toe. Het staat borg voor een betere verdeling van het warme ketelwater over de radiatoren, waardoor kleinere radiatoren ke worden gebruikt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels