nieuws

Kooi voorzien van deur, wielen en bedekking

bouwbreed

De containerkooi van Elbo Handelsonderneming te Kilder is vernieuwd. Hij is nu te leveren met een deur, wielen en een bedekking. De kooi is eenvoudig in elkaar te klikken met pinnen en een inwendig veersysteem in de buizen. Met een pen zijn de veren door gaten in de buizen van binnenuit de kooi te ontgrendelen. Op die manier kan de kooi snel gemonteerd en gedemonteerd worden.

De wijzigingen zijn aangebracht in reactie op vragen uit de markt. In sommige situaties zijn de glijstangen onderaan de kooi niet voldoende. De wielen zijn dan een uitkomst. De bedekking maakt het mogelijk om ook materialen die niet nat mogen worden in de kooi te bewaren. Ook komt er geen regenwater meer in afvalcontainers. De kooi heeft zich inmiddels bewezen als middel ter bescherming van materialen en afvalcontainers tegen vandalisme en onbevoegd storten. Hij voorkomt ook dat vuil weg kan waaien. De wielen en de dekkleden zijn los verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel