nieuws

Verf Dronter sporthal bladdert erg snel af

bouwbreed

De bouw van een tweede sporthal aan de Educalaan in Dronten heeft enige vertraging opgelopen. Omdat de verf op het stalen skelet van de nieuwe hal onvoldoende blijkt te hechten en afbladdert, wordt deze constructie eerst weer vervangen. De bouwer, aannemersbedrijf Bovry BV uit Dronten, zal de kosten verhalen op de Friese leverancier van de staalconstructies.

De nieuwe hal met een vloeroppervlak van 1344 m2 wordt gerealiseerd in opdracht van de gemeente. Het Dronter architectenbureau Brink/Fleer was verantwoordelijk voor de architectuur; Felix BV uit IJsselmuiden berekende de constructies.

Met de nieuwbouw is f. 2,3 miljoen gemoeid. Omdat Bovry al voor lag op het bouwschema, komt de opleveringsdatum in mei niet in gevaar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels