nieuws

SBD herziet opleidingen

bouwbreed

De Stichting Beroepsopleidingen Dakbedekkingsbranche (SBD) heeft haar opleidingen voor de cao-werknemers in de bedrijfstak herzien. Bovendien is het cursusaanbod uitgebreid met opleidingen op het gebied van onder meer klantgericht handelen, Arbozorg en organisatie en logistiek.

Nieuw zijn verder de opleidingen Schadebeelden en Advisering en Windbelastingberekeningen per computer. “Een andere nieuwe ontwikkeling in de cursusactiviteiten van de SBD is, dat er steeds meer vragen vanuit de branche komen om te voorzien in een scholing,” aldus een toelichting van de organisatie. “Zo is in samenwerking met het NCIV voor de woningcorporaties een meerdaagse cursus opgezet voor herkenning van problemen en beoordeling van platte daken.” Meer informatie over de opleidingen geeft de SBD via telefoonnummer 03402 62112. Of schriftelijk via Groningenhaven 4. 3433 PE Nieuwegein.

Reageer op dit artikel