nieuws

Op eenzame hoogte in de Tweede Kamer

bouwbreed

’s Zomers te warm en ’s winters te koud. Het leven van een parlementarier gaat in het ‘spiksplinternieuwe’ Tweede Kamer-gebouw niet over rozen.

Al sinds de oplevering van het onderkomen kampt men met klimaatbeheersingsproblemen in de vide. Het huidige kerstreces dat nog tot 24 januari duurt, is nu door de Rijksgebouwendienst aangegrepen om de problemen voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen. De grote maar vooral ook hoge hal staat nu sinds enkele dagen vol met steigers. Door medewerkers van Wolter-Dros uit Amersfoort worden verwarmingsbuizen aangelegd.

Voor de geachte afgevaardigden met hun werk weer beginnen zal de klus geklaard zijn. Aan Jan Zonder Hoogtevrees de o zo mooie taak om de steigers straks weer af te breken.

Reageer op dit artikel