nieuws

CBS informeert over de bouw

bouwbreed

Het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) geeft op de Bouwbeurs detailinformatie over de bouwnijverheid. Het is volgens het CBS een goede gelegenheid voor bezoekers om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de bouw waar te nemen. Het is voor hen van belang om zich op de hoogte te stellen van regionale-informatie en detailinformatie over de bouw in Nederland. Velen willen antwoord hebben op vragen zoals:

– Wat zijn de verwachtingen voor de bouwproduktie voor het komende jaar? – In welke regio(s) worden de meeste kantoren gebouwd? – Voor welke sector worden de meeste bouwvergunningen afgegeven? – Wat is de omzet van kalkzandsteen, beton en cementprodukten? – Wat is de woningvoorraad in mijn regio?

Op deze vragen en andere geeft het CBS antwoord. Dat doet het ook door middel van CBS – publikaties. Behalve dat de bezoeker gedemonstreerd krijgt, wat de mogelijkheden van informatie op maat zijn, kan hij ook kennis maken met de elektronische publikatie ‘de Maanddiskette Bouwnijverheid’.

Reageer op dit artikel