nieuws

Aluminium roosters goed bestand tegen vandalisme

bouwbreed Premium

Tilmar presenteert in de Jaarbeurs te Utrecht een aantal nieuwe produkten, waaronder ronde en vierkante aluminium buitenroosters, die bestand zijn tegen vandalisme.

De ronde uitvoering hebben diameters van 80 – 315 mm en de vierkante uitvoering loopt van 125 x 125 tot en met 200 x 200 mm. De ronde roosters zijn rechtstreeks op de spirokanalen aan te sluiten. De achterzijde van de roosters is standaard voorzien van ‘kleindierengaas’. De roosters hebben een grote luchtdoorlaat en een geringe luchtweerstand.

Tilmar BV uit Meppen-Zweeloo biedt ook een ‘diervriendelijk’ vogelafschriksysteem. Het houdt vogels voorgoed weg van gebouwen, waardoor deze minder snel vervuilen.

Mikky is vervolgens een hulpje bij het gebruik van metseldraad. Met dit opspanblokje is het opspannen van metseldraad in een oogwenk gebeurd. Mikky is ook geschikt bij gebruik van twee draden in de hoeken. Het bedrijf toont tevens zijn telescoop muurdoorvoerset met kliksysteem met diverse bijpassende roosters. Ze zijn voor elke spouwdiepte in te stellen. De roosters zijn in diverse kleuren te leveren. Het bedrijf introduceert tenslotte verschillende nieuwe roestvasstalen roosters in RVS 304 en RVS 316. Ze zijn al dan niet afsluitbaar uitgevoerd.

De ronde aluminium roosters zijn rechtstreeks op spirokanalen aan te sluiten.

Reageer op dit artikel