nieuws

Nieuw slotsysteem van Franse fabrikant

bouwbreed Premium

De Franse slotenfabrikant HF Securite heeft een nieuw slotsysteem ontwikkeld. Het slotmechanisme bestaat uit een gepatenteerde Axira-sleutel en Cobra-cilinder met miljoenen verschillende combinatiemogelijkheden.

De sleutel heeft vijf uitsteeksels van verschillende vorm op de lengteas, die tegen vijf corresponderende slotrepen stoten als de sleutel in het slot wordt gestoken. Op hetzelfde moment moet een zesde slotreep in het slot tegen een extra reep in de cilinder stoten om het slot te ke openen.

Afhankelijk van het gewenste beveiligingsniveau zijn de sloten in verschillende lengten, afwerkingen en materialen verkrijgbaar.

HF Securite heeft in heel Frankrijk agenten met een freesmachine waarop de sleutels en de cilinders ke worden gemaakt volgens de eisen van de klant.

Het nieuwe slot van HF Securite.

Reageer op dit artikel