nieuws

Eigen Huis dreigt weer met geding over afbouwgarantie

bouwbreed

Wel wijst hij iedere aansprakelijkheid voor de boete wegens te late oplevering van de hand. Die boetebepaling maakt namelijk volgens hem deel uit van een aparte overeenkomst tussen aannemer en makelaar, waar Verzekerd Keur buiten staat. Volgens Van Keulen heeft de makelaar geprobeerd een eigen strafregime te hanteren, waarmee hij veel geld bij de aannemer hoopte los te krijgen, maar zijn zijn plannen door het faillissement van de aannemer doorkruist. Nu probeert hij geld binnen te halen door zich te beroepen op de verzekeringspolis, en dat zijn, zo stelt Van Keulen, “echte oplichterspraktijken”.

De verzekeringsmaatschappij Avero (onderdeel van Centraal Beheer te Apeldoorn), die de polis voor het Zeeuwse po dekt, is inmiddels een eigen onderzoek begonnen en heeft een van haar experts op het conflict gezet.

Reageer op dit artikel