nieuws

Omlijstingsprogramma

bouwbreed Premium

Tijdens BouwMECC 94 vindt een groot aantal omlijstingsactiviteiten plaats.

Hieronder een overzicht van de tot nu toe bekende programma-onderdelen.

– Dinsdag 11 oktober: Congrescentrum, 11 uur Symposium ‘Milieu-eisen voor kantoorgebouwen’ Organisatie: BNA, Bouwcentrum Expo, MECC, Misset en SBR. Congrescentrum, 13.30 uur Officiele opening BouwMECC 94, met uitreiking van Euregionale Ontwerpprijs Organisatie: MECC en BNA

– Woensdag 12 oktober Congrescentrum, 10 uur Symposium ‘Gezond Binnenmilieu’ Organisatie: GGD’s in Limburg, NCIV, Energiebedrijf MEGA Limburg en provincie Limburg Congrescentrum, 11 uur Symposium ‘Bouwen ondanks bodemverontreiniging’ Organisatie: Advocatenkantoor Boels, Van Eijndhoven en Coenegracht en Adviesbureau voor milieuonderzoek CSO Congrescentrum, 13 uur Informatiebijeenkomst ‘Grensoverschrijdend bouwen, kansen of alleen risico’s?’ Organisatie: Stichting STABU Congrescentrum, 19 uur Seminar over ‘Innovatie en kwaliteitszorg’ Organisatie: NCIV Limburg – Donderdag 13 oktober Congrescentrum, 9.30 uur Seminar ‘Nieuwe eisen aan arbeidsomstandigheden in de bouw’ Organisatie: Centrum voor Kennis Communicatie Congrescentrum, 11 uur Symposium ‘Inkopen en Ketenaansprakelijkheid’ Organisatie: Advocatenkantoor Boels, Van Eijndhoven en Coenegracht Congrescentrum, 14.30 uur Informatiebijeenkomst over ‘draadloos bestuurbare kraan op de bouwplaats’. Organisatie: NIBM Bouw- en Wegenbouwmachines BV Gouda/Geleen, Bouwcentrum Expo en MECC

– Vrijdag 14 oktober Congrescentrum, 9.30 uur Seminar ‘Nieuwe technieken voor lijmen en hechten in de bouw’ Organisatie: ‘Lijmen en hechten in de bouw’.

Reageer op dit artikel