nieuws

Consequenties Arbo-wet voor installaties toegelicht

bouwbreed

Op dinsdag 1 november wordt in het Congrescentrum De Eenhoorn te Amersfoort een seminar gehouden over ‘De Arbo-wet en haar consequenties voor installaties in kantoorgebouwen’. Op dit seminar wordt uitleg gegeven over het effect die de Arbo-wet heeft in de dagelijkse praktijk voor het aanleggen van installaties in vooral kantoren en bedrijfsruimten.

Deze consequenties voor het toepassen van gebouwinstallaties is nader omschreven in respectievelijke de richtlijnen P-186 (kantoren) en P-30 (bedrijfsruimten). Deze zullen worden op het seminar worden toegelicht.

In de Arbo-wet, die per 1 januari dit jaar van kracht is geworden, zijn algemene termen gesteld waaraan de arbeidsplek moet voldoen. Er moet in voornoemde gebouwen een goed binnenklimaat heersen.

Nadere inlichtingen zijn in te winnen bij Jonker Engineering Techniek BV te IJmuiden.

Reageer op dit artikel