nieuws

Reconstructie van Kanaaldijk-Zuid in Eindhoven

bouwbreed Premium

Nog dit jaar zal in Eindhoven begonnen worden met de reconstructie van een gedeelte van de Kanaaldijk Zuid. Het gaat om het vernieuwen van de kadewand langs het Eindhovens Kanaal en het inrichten van dit weggedeelte.

De werkzaamheden moeten op de kortst mogelijke termijn zijn begonnen teneinde een rijksbijdrage in het po veilig te stellen. De totale kosten van de civieltechnische werkzaamheden bedragen ruim – 2 miljoen. Daar bovenop komen nog de kosten van andere werkzaamheden, zoals aanleg verlichting, verleggen van kabels en leidingen etc. Maar volgens b en w ke die kosten opgevangen worden binnen het voor het project gereserveerde bedrag van – 2,45 miljoen.

Mocht er geld overblijven dan zal dit worden doorgeschoven naar het budget voor reconstructie van de wegen Fellenoord.

Reageer op dit artikel