nieuws

Ergo Viking stoel biedt ergonomisch comfort

bouwbreed Premium

Savas Seating BV te Zaltbommel heeft in zijn pakket van geveerde stoelen een nieuwe ergonomische stoel opgenomen. De Ergo Viking is een speciaal ontworpen stoel voor chauffeurs en machinisten die rugklachten willen voorkomen of verminderen.

Een belangrijk deel van de Ergo Viking is de stoel van het fabrikaat Konig die is voorzien van een wereldwijd erkend ondersteuningssysteem van het lichaam, dat gebaseerd is op een diepgaand medisch en technisch onderzoek. Daarnaast kan de Ergo Viking zowel met een lucht- als met een mechanisch geveerd onderstel worden geleverd. Dit biedt de gebruiker ergonomisch comfort ondermeer in zwaar terrein, terwijl de stoel moeiteloos een gewicht tot 150 kg kan dragen.

Standaard is de nieuwe stoel uitgerust met een zitkantelverstelling, een lucht- of mechanisch instelbare lendesteun, een hoofdsteun, een aan beide zijden verstelbare rugleuning en een uitschuifbaar zitoppervlak.

Wanneer er om gezondheidsredenen wordt besloten tot aanschaf van deze nieuwe stoel is, volgens de leverancier, het GMD in bepaalde gevallen bereid een vergoeding te verstrekken.

De Ergo Viking kan een gebruikersgewicht dragen tot 150 kg.

Reageer op dit artikel