nieuws

Emissie Capa City Realty, het oude Ravast, uitgesteld

bouwbreed

De emissie van het onroerend-goedfonds Capa City Realty (beter bekend onder de oude naam Ravast) is met ongeveer twee maanden uitgesteld. Het was de bedoeling de nieuwe aandelen voor eind augustus te plaatsen, maar Capa City pleegt nog “op technische punten” overleg met De Nederlandse Bank (DNB) en de beurs. Beide instanties moeten het licht op groen zetten, voordat het vastgoedfonds zijn rentree op de beursvloer kan maken.

Medio dit jaar werd Ravast gered van een faillissement, doordat een groep beleggers onder leiding van het Zweedse concern Ikea een meerderheidsbelang in het fonds nam. De nieuwe machthebbers willen het fonds doen uitgroeien tot een omvang van – 300 miljoen en mogelijk zelfs – 600 miljoen. Het huidige kapitaal bedraagt – 150 miljoen.

Reageer op dit artikel