nieuws

Informatiemiddag 10 ton/meterkraan

bouwbreed

De 10 ton/meterkraan staat centraal tijdens een informatiemiddag die door de Innovatie Centra Den Haag, Midden Nederland, Midden- en Zuid Gelderland en Overijssel op 20 september 1994 wordt gehouden. De bijeenkomst vindt plaats in het Archeon te Alphen aan de Rijn.

Al eerder werd 10 ton/meterkraan voor het voetlicht geplaatst. Tijdens de Bouwmachinebeurs 1993 te Utrecht werden toen aan de hand van een bouwplaatsmodel de karakteristieken van dit type kraan aanschouwelijk gedemonstreerd en het belang van mechanisering en daarmee verbetering van de werkomstandigheden toegelicht. De thans geplande informatiebijeenkomst wil deelnemers de mogelijkheid aanreiken inzicht te krijgen in o.a. de werking van de kraan, de pluspunten ervan ten opzichte van andere technieken en de economische aspecten van het gebruik en met als doel verhoging van produktiviteit bij verbeterde arbeidsomstandigheden.

Evenals in 1993 zal ook nu weer door NIBM uit Gouda een demonstratie worden verzorgd met een draadloos bestuurde 10 ton/meterkraan.

Inl.: InnovatieCentrum Den Haag tel.: 070-3287730.

Reageer op dit artikel