nieuws

Nieuw assortiment beitsen heeft beschermingsfactor

bouwbreed Premium

Sigma Coatings heeft een nieuw assortiment beitsen geintroduceerd, die de naam Sigmalife heeft meegekregen. Door een nieuwe receptuur en door toevoeging van zogenaamde uv-absorbers is de duurzaamheid verbeterd. Voor de aanduiding van de duurzaamheidsklasse heeft Sigma een begrip geleend uit de wereld van de zonnebrandcremes: de beschermingsfactor.

Sigmalife is in eerste instantie in vier kwaliteiten te verkrijgen. De basis is Sigmalife impregnant, een oplosmiddelhoudende, impregnerende beits op basis van alkydhars. De overige drie produkten (factor 8 satin, factor 8 gloss of factor 11 satin) zijn bestemd voor de afwerking in drie lagen. De eerste twee zijn beitsen op basis van alkydhars, de laatste is een watergedragen beits op basis van acrylaatdispersie die snel droogt.

Alle beitsen zijn behalve in blank in elf kleuren leverbaar.

Reageer op dit artikel