nieuws

Cursus communicatie en marketing voor bouwers

bouwbreed

De Stichting Reklame en Marketingonderwijs, SRM, zal in samenwerking met de afdeling lezersmarkt van COBOUW, in het najaar een serie cursussen over marketing en communicatie voor bouwers gaan verzorgen.

“Wij krijgen veel vragen van bouwers naar communicatiecursussen. Men heeft moeite om het bedrijf te profileren, er zijn vaak problemen in de omgang met de pers omdat men niet precies weet wat er van hen verwacht wordt. Maar er is meer: zo is het ook van eminent belang dat uitvoerders goed met de kopers ke omgaan. dat voorkomt veel ellende.” aldus S. Albersen, marketing manager van Ten Hagen en Stam, de uitgever van Cobouw.

“We hebben aan de SRM gevraagd ons een voorstel te doen. Dat is nu gebeurd en daar zijn we zeer mee ingenomen. Ik ben er zeker van dat elke bouwer hier wat van op kan steken.” Volgens de heer Regtvoort van de SRM zal het programma toegespitst worden op de actuele situatie van de deelnemers aan de cursus.

“Wij zullen een introduktiedag houden in november opdat een ieder alle mogelijkheden van het cursus aanbod kan overzien. Daarbij is het ook mogelijk om specifiek op bedrijven toegespitste bijeenkomsten te houden.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels