nieuws

Seminar brandveilige staalconstructies

bouwbreed

Op 27 en 28 september wordt in Luxemburg het internationale seminar ‘Fire Safe Steel Structures’ gehouden. Het is bestemd voor opdrachtgevers, architecten, constructeurs, regelgevers, bouwtoezichten en brandweer. Het programma bestaat uit lezingen en paneldiscussies.

Bovendien is er een beurs met brandveilige produkten en software op het gebied van brandveiligheid.

Verder wordt aandacht besteed aan nieuwe bouwmethoden en hoe recente ontwikkelingen in de regelgeving op het gebied van brandveiligheid ke leiden tot betere, economische ontwerpen. De voordelen van nieuwe methoden en Eurocodes zijn duidelijk, maar de nationale regelgeving staat een verdere harmonisering vaak nog in de weg.

Inl.: Staalbouw Instituut, tel. 010-4110435, R. Hamerlinck.

Reageer op dit artikel