nieuws

Prijzenfestival

bouwbreed

De bouwbeurs van de NWR wordt gebruikt om een tweetal prijzen uit te reiken. Woensdag, 18 mei reikt minister Andriessen van Economische Zaken de Nationale Isolatieprijs uit. Deze tweejaarlijkse prijs is bestemd voor een persoon of instantie die zich bijzonder heeft ingespannen voor isolatie. De inzender van het winnende po ontvangt een kunstwerk en een geldbedrag van f 5000.

Op diezelfde woensdag zal tijdens een symposium over Realisatie van Onderhoudsplannen’, dat om twee uur begint, de Nederlandse Ontwerpprijs Afscherming Schilderwerk worden uitgereikt. Deze door het Bedrijfschap Schildersbedrijf in het leven geroepen prijs moet de inzending bekronen die een optimale bescherming biedt aan werknemers in de schildersbranche bij het uitoefenen van schilderwerk in de buitenlucht.

Reageer op dit artikel