nieuws

Massey Ferguson introduceert moderne lijn graaf-laadcombinaties

bouwbreed Premium

Onder de vele nieuwe machines die op de Intermat te Parijs te zien waren behoorde onder meer ook een programma graaf-laadcombinaties van Massey Ferguson. De tot deze machinelijn behorende drie MF700/800/900 series maakten hier hun Europese debuut en zullen mogelijk op de TKD in Wezep volgende maand hun premiAre op de Nederlandse beleven.

De machinelijn biedt keuze uit de MF 750 een wendbare machine met grote trekkracht en goede terreineigenschappen en leverbaar in een uitvoering met twee- of vier-wielaandrijving, de MF 865 die is uitgerust met een volledig elektronische (servo) bediening en het topmodel MF 965 dat standaard beschikt over vierwiel besturing. Dank zij het integraal chassis beschikken de graaf-laadcombinaties ondanks het gebruik van grote wielen een stuuruitslag van 50 graden. Ook bij hoge nok banden.

De opnieuw ontworpen voorladerarm en bakophangpunten, geven in combinatie met de automatische bakvlakstelling (return tot dig) de machinist ruime mogelijkheden tot grotere produktie.Voor de aandrijving zorgt een krachtige Perkins turbo-geladen 1004-4T dieselmotor gekoppeld met een powershuttel transmissie met keuze uit vier of vijf schakelstanden. Het laadvermogen van de drie machines bedraagt 3350 kg en de dieplepelinrichting komt tot een hefcapaciteit van 1575 kg en een opbreekkracht van 83,8 kN.

Massey Ferguson graaf-laadcombinatie model 865 uitgerust met een Perkins turbo-geladen dieselmotor van 67 kW.

Reageer op dit artikel