nieuws

Leasen van renovatie, isolatie en onderhoud

bouwbreed Premium

Tijdens de Bouw RAI presenteert de Isoplangroep een nieuw mogelijkheid om isolatie, renovatie en onderhoud te financieren, het Iso-Lease-Plan. Zowel pomatige opdrachtgevers als particulieren ke volgens dit plan werkzaamheden leasen. Het kan gaan om isolatie van warmte of geluid, vervanging van kozijnen, aanbrengen van beglazing of door Isoplan gegarandeerd onderhoud. Iso-Lease-Plan houdt rekening met alle subsidies en biedt een leasetarief, dat direct af te zetten is tegen de nodige huurverhogingen.

De ‘financiele lease’, de variant van het Iso-Lease-Plan voor de projectenmarkt, is een vorm van objectfinanciering. Aan het eind van de overeengekomen termijn gaat het object voor een symbolisch bedrag over naar de opdrachtgever. Het Iso-Lease-Plan wordt verzorgd door Isoplan BV te Apeldoorn in samenwerking met IDM-Bank NV te Amsterdam.

Reageer op dit artikel