nieuws

Workshop Zonne-energie in kasteel Groeneveld

bouwbreed

In kasteel Groeneveld in Baarn vindt op dinsdag 31 mei een workshop plaats met als thema de integratie van de zonneboiler en andere vormen van zonne-energie in de pomatige woningbouw. De workshop is bedoeld voor partijen die een belangrijke rol spelen in de beginfase van een bouwpo zoals de bouwkundige ontwerpers, architecten, gemeenten, woningbouwcorporaties en poontwikkelaars.

Het doel is de doelgroepen te informeren over de bestuurlijke, organisatorische, technische en esthetische consequenties van de integratie van de zonneboiler in de pomatige woningbouw. Verder zal worden gediscussieerd over een gestructureerde aanpak om de toepassing van zonne-energie te bevorderen.

Nadere informatie is in te winnen bij Ecofys in Utrecht, telefoon 030-91 34 12.

Reageer op dit artikel