nieuws

Marcel Muyres is nu M&M Bouw

bouwbreed Premium

De twaalf bouwbedrijven van Marcel Muyres in Nederland en Belgie treden onder een nieuwe naam ,M&M Bouw, naar buiten. Hiermee zal de oude familienaam Marcel Muyres, evenals de belangrijkste Belgische naam Muypro & Meganck, tot het verleden gaan behoren.

Door als een grote organisatie te opereren moet de kracht van deze internationale aannemers- en poorganisatie duidelijk en zichtbaar worden. Bij M&M Bouw-bedrijven (samenwerkend onder M&M International Holding gevestigd te Sittard) werken ruim 700 mensen.

Vorig jaar behaalde de groep een omzet van meer dan f. 300 miljoen, waarvan f. 180 miljoen in Nederland en zo’n f. 120 miljoen in Belgie. M&M heeft zijn zinnen gezet op groei, te realiseren door overnames, fusies en participaties.

Reageer op dit artikel