nieuws

10000ste machine bij Fiat-Hitachi

bouwbreed Premium

Het eerste kwartaal van 1994 kenmerkt zich bij Fiat Hitachi door een drietal voor dit bedrijf belangrijke feiten. Zo werd onlangs in de nauwelijks vijf jarige historie van de joint-venture een interesante mijlpaal bereikt in de produktie hydraulische graafmachines toen de 10000 ste machine van de band rolde.

Gelet op de aanloopperiode en de huidige weinig florissante marktomstandigheden ziet de fabrikant dit als een opmerkelijk resultaat.

Daarnaast kon het programma worden aangevuld met een volledig verbeterde 3-serie waarin keuze uit de vier modellen FH130-3 en FH150/200/220-3LC. Verheugd was men bij Fiat-Hitachi bovendien met de toekenning van het ISO 9001 kwaliteitscertificaat aan de fabriek te San Mauro.

Na een onderzoek van achttien maanden mocht worden vastgesteld dat de produktieactiviteiten van Fiat Hitachi voldoen aan de eisen neergelegd in ISO 9001/87.

Reageer op dit artikel