nieuws

Studenten op reis

bouwbreed Premium

Studenten bouwkunde van de TU Delft en Eindhoven hebben creatieve toepassingen voor Recticel’s Polymat bedacht. Polymat is volgens de fabrikant Recticel Nederland BV te Kesteren een harde bouwplaat te vergelijken met een spaanplaat van goede kwaliteit. Hij wordt gemaakt van resten van polyurethaan hardschuim.

De twintig inzenders dongen mee naar de Recital Award 1994 en twee reizen naar Indonesie en Sydney in Australie. De Award is uiteindelijk niet uitgereikt wegens gebrek aan creativiteit. De reizen zijn na jurering onder voorzitterschap van professsor Carel Weeber en na loting onder zes kandidaten, gegaan naar A. Budding van TU Delft en R. Keijzer van TU Eindhoven.

De Polymat-plaat is onder andere te gebruiken voor deuren, gevelbekleding en scheidingswanden.

Reageer op dit artikel