nieuws

Oce financiert prijs voor architectuur in de industriesector

bouwbreed

De Nederlandse verkoopmaatschappij, producent en leverancier van onder meer kopieerapparatuur en plotters Oce treedt op als sponsor van de nieuwe Oce/BNA-prijs voor industrie-architectuur. Deze wordt in 1994 voor het eerst uitgereikt. Iedereen kan poen die tussen 1991 en 1993 zijn gerealiseerd voorleggen aan een vijfhoofdige jury, waarin twee architecten en drie leken de winnaar kiezen.

De eerste prijs bedraagt f. 30000 en de tweede prijs f. 15000, waarvan een derde aan de opdrachtgever ten deel valt en twee derde aan de architect. Ook ke twee eervolle vermeldingen worden geselecteerd; alle vier de winnaars krijgen een aandenken.

Het reglement kan bij de BNA worden opgevraagd, tel. (020) 5553666

Reageer op dit artikel