nieuws

Matrix Bouw helpt bij acquisitie

bouwbreed

Matrix heeft speciaal voor toeleveranciers in de bouw, die op basis van Cobouw informatie acquisitie plegen een systeem ontwikkeld. Dit nieuwe Matrix Bouw maakt geen onderscheid meer tussen, wat vroeger gebruikelijk was, relatiebeheer en management-support.

Matrix laat zich het beste aansturen vanuit de agenda die in het systeem zit ingebakken. Na overneming van de beoogde poen uit de Cobouw-bouwberichten of uit redactionele informatie kan het programma alle acquisitie handelingen bijhouden en ook bezoekrapporten genereren.

Projectenmodule

Met de poenmodule ke alle relevante gegevens rond een po worden vastgelegd. Daardoor ontstaat op den duur, als men dit voor alle beoogde poen doet een netwerk van gegevens dat bij nadere analyse zowel bouwer als toeleverancier belangrijke marketinginformatie kan verschaffen.

Het programma, dat is geschreven in een Windows-interface en zeer plezierig toont, bestaat uit zes verschillende modules. De gebruiker bepaalt daarmee zelf hoe hij het programma samenstelt.

Trends

Matrix claimt dat poacquisitie van steeds grotere strategische waarde wordt. De commerciele functie van bedrijven richt zich steeds meer op het kennen van de markt, op het zoeken naar trends en het inspelen op ontwikkelingen. In dit verband zal informatietechnologie een steeds belangrijker rol gaan spelen.

Met de poenmodule van Matrix Bouw ke alle relevante gegeven rond een po worden vastgelegd.

Reageer op dit artikel